خلاصه کتاب بهتر یاد بگیرید اثر اولریک بوسر

بفرست برای دوستت
مشخصات کتاب

فهرست مطالب

امروز می خواهیم خلاصه کتاب بهتر یاد بگیرید (Learn better) اثر اولریک بوسر را با هم بخوانیم. چه از یادگیری لذت ببریم یا نه، همه ما باید در طول زندگی خود آموزش ببینیم. بنابراین، باید آموزش به روش صحیح انجام شود. کتاب بهتر یاد بگیرید (2017) ما را دعوت می کند تا هر چیزی را که تاکنون در مورد یادگیری می دانستیم به چالش بکشیم و از یک روش جدید جسورانه استقبال کنیم.

 

خلاصه کتاب بهتر یاد بگیرید

معرفی کتاب

آیا تا به حال برای یک آزمایش دور هم جمع شده اید؟ اگر پاسخ شما بله است احتمالاً فشار طاقت ‌فرسای شبانه ‌روز را به یاد دارید. خستگی و فشار عصبی که در آن دیوانه‌ وار سعی می‌کنید مغزتان را تا حد امکان پر از اطلاعات کنید. اگر خوش شانس باشید، شاید بخشی از آن را برای آزمون فردا به خاطر بسپارید.

بسیاری از ما در این موقعیت قرار گرفته ایم، اما هرگز نمی ‌خواهیم عمر خود را به این روش صرف یادگیری کنیم! اگر هرگز بهترین روش یادگیری را به شما آموزش نداده اند، کل تجربه آموزشی شما تنها بصورت حفظ مقدار زیادی اطلاعات است نه فهمیدن آنها، بنابراین حتی اگر تمام وقت و منابع مطالعه جهان را در دست داشته باشید، همیشه احساس می کنید که به شدت در حال حفظ حقایق هستید.

بسیاری از افراد از یادگیری متنفرند و سعی می کنند تا حد امکان از آن اجتناب کنند. به همین دلیل اولریش بوزر به همه یادآوری می کند که یادگیری به جای یک کار طاقت فرسا می تواند یک لذت باشد.

در واقع، با راهنمایی های صحیح، نه تنها می توانید از یادگیری لذت ببرید، بلکه می توانید در هر موضوعی متخصص شوید! بنابراین، در طول این خلاصه، نکات برتر این کتاب را بررسی خواهیم کرد تا به شما کمک کنیم پتانسیل یادگیری خود را به حداکثر برسانید.

 

فصل 1: سبک یادگیری خود را درک کنید.

ما می دانیم که تفاوت در افراد یک واقعیت است. ما می دانیم که برخی افراد به طور طبیعی برون گرا هستند در حالی که برخی دیگر خجالتی تر هستند. می دانیم که افراد استعدادها، مجموعه مهارت ها و توانایی های متفاوتی دارند.

اما آیا می دانستید که سبک های یادگیری افراد نیز متفاوت است؟ درست است؛ چیزی به نام روش یادگیری یکسان برای همه وجود ندارد! در واقع، بسیاری از مطالعات ثابت کرده اند که بیش از 70 سبک مختلف یادگیری وجود دارد!

اما این مقدار در یک چارچوب خلاصه نمی‌شود. چهار نوع متداول از سبک های یادگیری وجود دارد، که شامل یادگیری «بصری، شنیداری، شفاهی [خواندن/نوشتن] و جنبشی» است.

هر یک از این کلمات به نوع خاصی از ترجیحات یادگیری اشاره دارد که با برای یک فرد طنین انداز می شود. برای مثال، برخی افراد یادگیرنده بصری هستند. آنها ممکن است با تماشای یک فیلم آموزشی یا دیدن فردی که یک کار را نشان می دهد، بهتر یاد بگیرند. در مقابل، یادگیرندگان جنبشی باید خودشان این کار را انجام دهند تا مفهوم را به طور کامل درک کنند.

زبان آموزان شنیداری زمانی که بتوانند به یک سخنرانی گوش دهند یا دستورالعمل هایی در قالب مکالمه به آنها داده شود، اطلاعات را بهتر حفظ می کنند. و یادگیرندگانی که خواندن/نوشتن گرا هستند، زمانی که بتوانند با مطالب در فرم چاپی تعامل داشته باشند، اطلاعات را به بهترین شکل جذب می کنند. این تفاوت ها ممکن است ساده به نظر برسند، اما می توانند شامل همه تفاوت ها در جهان باشند!

به هر حال، اگر شما یک یادگیرنده بصری هستید، ممکن است در کلاسی که منحصراً از سخنرانی های شفاهی تشکیل شده است، با مشکل مواجه شوید. شما می دانید که احمق نیستید، ولی زمانی که به سخنرانی گوش می دهد و اطلاعات را درک نمی کنید، ناراحت می شوید.

  آموزش تندخوانی رایگان با جیم کوییک – قسمت ۱9

این فقدان اطلاعات، بر توانایی شما در انجام کارهایتان تأثیر می گذارد و باعث ایجاد ناامیدی و اضطراب بی مورد در شما می شود. بنابراین، اگر شما باید سبک یادگیری خود را کشف کنید! هنگامی که می دانید کدام سبک برای شما مناسب تر است، می توانید ابزارهایی را که برای شما بهتر کار می کنند دنبال کنید. همچنین شما می توانید با کمک یک ارزیابی آنلاین انجام دهید، سبک یادگیری خود را شناسایی کنید!

 

فصل 2: ​​در مطالعات خود سرمایه گذاری کنید.

تصور کنید اگر واقعاً به تحصیلات علاقه مند بودید، دیدگاه شما چگونه تغییر می کرد! چه اتفاقی می افتاد اگر به جای مسابقه فیزیک، در رشته مورد علاقه‌ تان شرکت می کردید؟ این کار به معنای سرمایه گذاری در مطالعات می باشد. اما متأسفانه، بعید است که شما در موقعیتی قرار بگیرید که چیزهای مورد علاقه خود را یاد بگیرید.

بنابراین، اگر می ‌خواهید مغزتان را کشف کنید و عملکردتان را بهبود ببخشید، باید کمی خودتان را فریب دهید و خودتان را متقاعد کنید که به چیزی که می‌ خوانید علاقه ‌مند هستید.

تحقیقات اولریش بوزر نشان داده است که وقتی یادگیرنده خود را متقاعد کند که به موضوع علاقه مند است، درک یادگیری به طور اساسی بهبود می یابد. به همین دلیل است که اولین قدم برای بهبود مهارت‌ های یادگیری این است که از خودتان بپرسید: این موضوع چه ارزشی به زندگی من می‌افزاید؟

ممکن است بگویید: “هیچی!” فرض کنید در حال مطالعه ادبیات انگلیسی هستید و کاملاً از آن متنفرید. شما از خودتان می پرسید که این کلاس چه ارزشی می تواند به زندگی شما اضافه کند؟ در این مورد، موضوع ممکن است فوراً به شغل آینده شما یا حتی دوره تحصیلی فعلی شما مرتبط نباشد.

اما اگر واقعاً خود را در این تکلیف غرق کرده باشید و در ریزه کاری های ظریف تحلیل انتقادی گم شوید، خواهید دید که تحلیل ادبیات می تواند مهارت های ارزشمند و قابل انتقالی را به شما بدهد! به عنوان مثال، توجه دقیق به جزئیات در هر کاری مفید است و بررسی پیچیدگی های زبان، تمرین خوبی برای بررسی اسناد قانونی مهمی است که ممکن است به عنوان یک تاجر از آن استفاده کنید.

این مرحله در فرآیند یادگیری ممکن است جالب نباشد. اما همیشه می توانید راهی برای مطالعات مفید شما باشد و هر ذره اطلاعاتی که یاد می گیرید، یک روز به هر طریقی برای شما مفید خواهد بود.

 

فصل 3: فهرست کارهای خود را به چند قسمت تقسیم کنید

اولویت بندی کردن لیست کارها، یکی از مهم ترین مهارت ها در زمینه یادگیری است! اما متأسفانه در کلاس درس یا محل کار به شما تدریس نمی شود. هنگامی که یاد گرفتید چگونه اهداف بزرگ را به اهداف کوچک و قابل مدیریت تقسیم کنید، می ‌توانید با هر مانعی که بر سر راهتان قرار می ‌گیرد مقابله کنید!

فرض کنید شما یک لیست عظیم از کارهایی که باید انجام دهید را در اختیار دارید و وقتی به کوهی از وظایف خیره می ‌شوید، دچار استرس، سردرگمی و آشفتگی خواهید شد. شما می توانید با پرسیدن سوالات متمرکز، آن کوه را به قطعات کوچک و قابل مدیریت تقسیم کنید. یک سوال متمرکز می تواند به شما در انجام یک کار ساده یا اهداف کلی زندگی کمک کند.

بنابراین، چه زمانی که می‌ خواهید اتاق کار خود را سازماندهی کنید یا مسیر شغلی خود را مشخص کنید، همیشه می‌ توانید این سوال را از خود بپرسید: «چه کاری در حال حاضر می ‌توانم انجام دهم که این وضعیت را بهتر ‌کند و کارم را ساده‌تر ‌کند؟»

  12 شغل پردرآمد بدون سرمایه در منزل و بدون نیاز به مدرک دانشگاهی

اگر می ‌خواهید تصمیم بگیرید که در چه دانشگاهی شرکت کنید، چه رشته ‌ای را دنبال کنید یا چه شغلی را باید انتخاب کنید، این سوال می ‌تواند به شما کمک کند.

در سطح فوری تر، این سوال می تواند در لحظه به شما کمک کند زیرا می تواند شما را برای تصمیم درست راهنمایی کند. شما نمی توانید در همه چیز (خواه آن موضوع یک مسئله ریاضی باشد یا یک مسئله زندگی) یک متخصص فوری باشید، بنابراین کمی زمان بگذارید تا افکار خود را جمع آوری کنید، پایه های اولیه خود را بسازید و هدف خود را به یک بخش کوچک و قابل مدیریت تقسیم کنید.

 

فصل 4: هدیه بازخورد را در آغوش بگیرید.

هیچ کس دوست ندارد اصلاح شود. فرقی نمی‌ کند به شما گفته شود که در یک آزمون پاسخ اشتباه داده‌ اید یا بخش مهمی از شغل خود را نادیده گرفته ‌اید، هیچ‌کس دوست ندارد به او گفته شود که می ‌تواند پیشرفت کند.

در نتیجه، ما از همه اشکال انتقاد سازنده می ترسیم. و وقتی کسی چیزی را به ما می‌گوید که ما نمی ‌خواهیم بشنویم، اغلب با جملاتی مانند “آنها فقط حسود هستند!” یا “آنها فقط بد رفتار می کنند.” خود را آرام می کنیم.

اما اولریش بوزر ادعا می کند که بازخورد در واقع بسیار ارزشمند است؛ به شرطی که از طرف فرد مورد علاقه شما باشد. اگر مربی یا معلمی دارید که در تلاش است به شما کمک کند تا پیشرفت کنید، توصیه آنها فرصتی رایگان برای تبدیل شدن شما به بهترین خودتان است.

بنابراین، شما ممکن است از زمینه هایی که در آن نیاز به پیشرفت دارید آگاه نباشید. این را بدانید که ممکن است شخص دیگری برای شما بینش های مفیدی داشته باشد، بنابراین از توصیه های او استفاده کنید! هنگامی که زمینه های پیشرفت خود را شناسایی کردید، آن را به عنوان یک چالش شخصی برای بهترین شدن خود در نظر بگیرید.

اگر از این روش برای کمک به یادگیری و رشد خود استفاده کنید، متوجه خواهید شد که اعتماد به نفس و عملکرد شما به طور تصاعدی افزایش می یابد! چه در حال مطالعه برای یک آزمون باشید و چه در حال بهبود مهارت های حرفه ای خود، این روش می تواند به شما کمک کند!

 

فصل 5: تجسم

نویسنده می گوید: شما چه بعنوان یادگیرنده بصری باشید چه نباشید، تجسم اهداف یا اطلاعاتی که باید بدانید می تواند کمک بزرگی به شما باشد! زیرا تجسم به ما این امکان را می دهد تا از حافظه فضایی خود استفاده کنیم. اگرچه ما اغلب آن را بدیهی می دانیم، اما حافظه فضایی ما مهمتر از آن چیزی است که فکر می کنیم.

در واقع، ما بدون آن به معنای واقعی کلمه از دست خواهیم رفت! اگر ما حافظه فضایی نداشتیم، برای به خاطر سپردن اصول اولیه زندگی روزمره دچار مشکل می شدیم. به عنوان مثال، تصور کنید اگر به جای فراموش کردن نام شخصی که به تازگی او را ملاقات کرده اید، مرتباً فراموش کنید که چگونه از سر کار به خانه برگردید زندگی شما چگونه خواهد شد!

مطمئناً، ما همیشه می ‌توانیم آدرس خود را به برنامه  Maps  وصل کنیم، اما چقدر ترسناک می‌ شد اگر در مسیر رفت و آمد به مکان ‌های آشنا احساس کنیم که گم شده ایم؟ اگر توانایی به خاطر سپردن جایی که قبلاً بوده اید را نداشته باشید چه می شد؟

همه این گزینه های عجیب و غریب با کمک حافظه فضایی به سرانجام می رسد، به همین دلیل است که حافظه فضایی ما بخش مهم و ضروری زندگی ما است.

  خلاصه کتاب رمز اعتماد به نفس اثر کلیر شیپمن و کتی کی

حافظه برای کمک به یادآوری است! تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک “بزرگراه اطلاعاتی” ذهنی ایجاد کنید. به زبان ساده، شما باید اطلاعاتی را که نیاز است به خاطر بسپارید مثل مسیری که اغلب سفر می کنید، مرتبط سازی کنید.

از آنجایی که حافظه فضایی به طور خودکار مکان هایی را که برای شما مهم هستند ثبت می کند و به شما کمک می کند آنها را به خاطر بسپارید، مرتبط کردن اطلاعات با یک مکان فیزیکی آشنا می تواند به حافظه مکانی شما کمک کند و به شما کمک می کند تا انواع دیگر اطلاعات را نیز به خاطر بسپارید.

بهترین بخش این است که می‌ توانید همین اصل را برای کمک به یادآوری هر چیزی از نام کسی تا جایی که پارک کرده‌اید، اعمال کنید. هنگامی که این اصل را عملی کردید، متوجه خواهید شد که در واقع می توانید هر چیزی را به خاطر بسپارید!

 

فصل 6: خلاصه نهایی

انسان ها بخش زیادی از زندگی خود را صرف یادگیری مهارت ها و اطلاعات جدید می کنند. اما تا زمانی که روش صحیح یادگیری را ندانید، ممکن است احساس کنید که یادگیری یک کار طاقت فرسا و غیرقابل تحمل است. و بدتر از همه، بعید است که بسیاری از اطلاعاتی را که در مغز خود جمع کرده اید حفظ کنید!

اما با استفاده از مراحل این کتاب برای یادگیری بهتر، می ‌توانید کاری کنید که مغزتان برای شما بهتر کار کند. فقط تمرین کنید که روی مطالعات خود سرمایه گذاری کنید، وظایف خود را به قطعات کوچک تقسیم کنید، از هدیه بازخورد استقبال کنید و با حافظه فضایی خود ارتباط برقرار کنید.

👇این خلاصه کتاب ها رو هم بخون👇

امتیاز 5.00 از 7 رای

آموزش پیشنهادی

آیا ویدیوهای آموزشی نویسنده این کتاب در سایت نگرش نیک موجود است؟

آیا پادکست (صوت فارسی) این
خلاصه کتاب نیز موجود است؟

اشتراک در
اطلاع از
guest

3 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تهمینه زنجانی
تهمینه زنجانی
1 سال قبل

خیلی خلاصه جامع و کاملی بود سپاسگذارم

مهران محمدی
مهران محمدی
1 سال قبل

واقعاً کتاب مفیدی بود

آموزش جدید: مسترکلاس خواب – دکتر متیو واکر

خانه
منو
کتاب نمیتوانی به من آسیب بزنی
×