آموزش تندخوانی رایگان با جیم کوییک – قسمت ۲2 (آخر)

بفرست برای دوستت

فهرست مطالب

تبریک می گویم تندخوان ها، به جلسه آخر رسیدید، موفق شدید. پس از اتمام این جلسه می توانید برای خود جشن بگیرید، چون ثابت کردید فردی هستید که وقتی کاری را شروع کنید، به پایان می رسانید.

خب برویم سراغ جلسه آخر آموزش تندخوانی رایگان با جیم کوییک، یعنی روز هفتم از هفته سوم.

قبل از شروع روز هفتم اول تمرین ۴-۳-۲-۱ را انجام دهید. پس کتاب تمرین تان را بیاورید. از جایی که تابحال نخوانده اید، علامت بزنید. قرار است 4 دقیقه با سرعت جدیدتان مطالعه کنید، بعد 3 دقیقه، بعد 2 دقیقه و بعد 1 دقیقه. از انگشت، فاصله گذاری و سایر تکنیک ها هم روی صفحه استفاده کنید. آماده اید؟ شروع کنید.

بعد از اتمام این تمرین، حالا می خواهیم 2 دقیقه متن جدیدی را بخوانیم و سرعت مطالعه جدید امروزمان را اول بررسی کنیم. طوری بخوانید که مطلب را درک کنید، از انگشت هم استفاده کنید. آماده اید؟ شروع کنید.

سرعت پایه جدید شما چند است؟
اینجا سرعت پایه جدیدتان را بنویسید.x

 

روز هفتم

در درس آخر دوره تندخوانی در ۲۱ روز جیم کوییک می خواهد به شما یاد بدهد که چطور عادات خود را تغییر دهید، طوری که این جلسه پایان مسیر شما نباشد، بلکه تازه شروع مسیر شما برای تندخوانی باشد.

اگر می خواهید یک سطح دیگر بالاتر بروید، جیم کوییک یک ابزار به شما می دهد که باعث می شود به سادگی، آسانی و همراه با تفریح به این هدف برسید و بتوانید عادات جدیدی در خودتان بسازید یا عادات بدتان را کنار بگذارید.

  آموزش تندخوانی رایگان با جیم کوییک – قسمت ۱7

دکتر بی جی فاگ متخصص ساختن عادت هست و مدلی دارد که اسم آن B=MAT است. برویم این مدل را بررسی کنیم:

 

B

حرف B در این فرمول نماینده کلمه رفتار (Behavior) است. منظور از رفتار، همان عادت شماست. یعنی چه چیزی را می خواهید تغییر دهید؟ چه رفتاری را می خواهید اضافه یا کم کنید؟

الان به عادتی (رفتار جدیدی) که می خواهید بدست بیاورید، فکر کنید. می خواهیم این مدل را برایش پیاده سازی کنیم.

 

M

حرف M نماینده کلمه انگیزه (Motivation) است.

انگیزه چیست؟ حسی است که باعث می شود دست به عمل بزنید.

طبق فرمول، اگر بخواهید یک رفتار (B) جدید بسازید، ولی اگر برای انجام آن عادت یا رفتار، انگیزه نداشته باشید، شانس اینکه آن را انجام دهید، خیلی کم و تقریباً صفر است و وقتی انگیزه صفر باشد، در هر چیزی ضرب شود، حاصل صفر می شود. حالا بگویید چه کسی انگیزه شما را کنترل می کند؟ خودتان.

در رفتار جدیدی که انتخاب کردید در خود ایجاد کنید، به انگیزه تان برای ایجاد آن از 0 تا 10 چند می دهید؟ مثلا اگر می گویید 5، حالا از خود بپرسید که چطور می توانید انگیزه تان را از 5 به 7 برسانید؟

مثلا اگر فرض کنیم عادت مورد نظر شما که می خواهید بسازید، مطالعه هر روزه باشد. اگر انگیزه شما برای اینکار 4 است، از خود بپرسید که چکار باید بکنید که این عدد را کمی بیشتر کنید؟ چون هر چقدر انگیزه شما بیشتر باشد، راحت تر می توانید آن عادت را در خود ایجاد کنید. با پرسیدن این سوال جواب های مختلفی ممکن است به ذهن شما برسد. شاید بگویید:

  خلاصه کتاب نیروی حیات اثر تونی رابینز

🟢 “فقط لازم است مزایایی که از تندخوان شدن یا مطالعه هر روزه بدست می آورم را تجسم کنم”.

🟢 “فقط لازم است به اعتماد به نفسی که بعد از بدست آوردن این رفتار بدست می آورم فکر کنم”.

 

A

اگر بتوانید انگیزه لازم را بدست آورید، هنوز برای ساخت عادت کافی نیست و باید حرف A را داشته باشید. حرف A نماینده کلمه توانایی (Ability) است. مثلا اگر آن رفتار جدید، تندخوانی باشد، باید توانایی آن را داشته باشید، پس لازم است تمرین کنید و مهارتش را بدست آورید.

کسب توانایی، فقط با تمرین مناسب، محقق می شود.

 

T

حرف T نماینده محرک (Trigger) است. همه عادات به یک محرک نیاز دارند.

محرک چیست؟ یعنی چیزی که انجام آن رفتار را به شما یادآوری می کند.

مثلا می توانید محیط تان را طوری تنظیم کنید که منابع محرک را برای خودتان درست کنید. یک راه آسان، تنظیم زنگ ساعت و قرار دادن آن رفتار در جدول زمانی تان است. وقتی زنگ ساعت به صدا در بیاید، یادتان می آید که باید رفتار مورد نظر را انجام دهید. پس باید از محرک هایی به عنوان یادآور استفاده کنید تا انجام رفتار مورد نظرتان را به شما یادآوری کنند.

حالا سوال جیم کوییک از شما این است که:

۱- شما چه رفتاری را می خواهید تغییر دهید (ایجاد کنید)؟

۲- انگیزه خود را برای این رفتار بررسی کنید. چه عددی از ۰ تا ۱۰ به آن می دهید؟

  خلاصه کتاب کیمیاگر اثر پائولو کوئیلو

۳- حالا بررسی کنید که توانایی انجام آن رفتار را دارید یا باید بروید یاد بگیرید و نیاز به تمرین دارید؟

۴- چه محرک هایی برای خود انتخاب کرده اید تا به شما یادآوری کند که آن رفتار را انجام دهید؟

 

دوره تمام شد، حالا چکار کنیم؟

1- ممکن است در یک سری از تمرین ها مهارت لازم را پیدا نکرده باشید، پس پیشنهاد می کنم آن قسمت هایی از دوره تندخوانی که در آن فکر می کنید ضعف دارید را مجدد ببینید. پس قسمت هایی که فکر می کنید در آن ضعف دارید را مرور کنید.

2- کار بعدی که به افزایش مهارت شما چه تندخوانی چه هر مهارت دیگری کمک می کند، تدریس آن به دیگران است. چون با تدریس یک مطلب، آن را دوبار یاد می گیرید و این فرصتی است که در این کار بتوانید استاد شوید. حداقل این آموزش را با یک نفر دیگر به اشتراک بگذارید و مطالب آن را سعی کنید به او یاد بدهید.

3- تصمیم بگیرید که به تمرینات این دوره تندخوانی در سایت نگرش نیک ادامه دهید و یادتان باشد که سرعت پایه شما هر چقدر که باشد، سقفی ندارد، می توانید بیشتر و بیشتر شود… با تمرین.

4- در انتها این پایین در قسمت دیدگاه ها بنویسید که سرعت روز اول شما چقدر بود و سرعت امروز شما چقدر است؟

5- برای تقویت مهارت تندخوانی خودتان شدیداً پیشنهاد می کنم در دوره ویدیویی تندخوانی جیم کوییک نیز شرکت کنید:

امتیاز 4.20 از 41 رای

لیست قسمت های دوره
آموزش مکمل

جیم کوییک

24 قسمت

۰۵:۴۱:۳۵

349000 تومان

با صدای من یاد بگیر

اشتراک در
اطلاع از
guest

7 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محمد کیان
محمد کیان
1 سال قبل

دوره خوبی بود

ندا
ندا
1 سال قبل

سلام وقتتون بخیر من میخواستم از دوره رایگان تند خوانی استفاده کنم اما ویدئو ها باز نمیشن چطور باید استفاده کنم از دوره؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

majid.sozoky
majid.sozoky
1 سال قبل

دوره آمورش تند خوانی خیلی خوب بود ممنونم

عزیز نعمتی
عزیز نعمتی
1 سال قبل

خیلی عالی بود، متشکرم

فتحیان
فتحیان
6 ماه قبل

سلام و درود بر شما دوستان گرامی

جیم کوییک یکی از مشهورترین مربیان تندخوانی، تقویت حافظه و بهبود عملکرد ذهنی در جهان است. او به دلیل روش‌های نوآورانه و موثرش در آموزش تکنیک‌های تندخوانی و تقویت حافظه، شناخته شده است و به عنوان “مغز مربی” (Brain Coach) مشهور شده است. 
جیم کوییک با تجربیات شخصی و تخصص خود، توانسته است یکی از تاثیرگذارترین مربیان در زمینه تندخوانی و بهبود عملکرد ذهنی شود. روش‌ها و تکنیک‌های او به افراد کمک می‌کند تا بهره‌وری خود را افزایش دهند، حافظه خود را تقویت کنند و از پتانسیل کامل مغز خود بهره‌مند شوند.
تندخوانی یکی از آن مهارتهایی هست که به قول استفان کاوی در کتاب “هفت عادت مردمان موثر” باید اره هامونو به این مهارت تیز کنیم.
با توجه به سرعت تولید علم در دنیا “تندخوانی واقعا نیاز امروز و ضرورت فرداست”.
ممنون از آقای باقرپور عزیز که این آموزش عالی را در اختیار ما قرار دادن.

Mahnaz
Mahnaz
3 ماه قبل

ممنون از شما

مستند منبع (سورس): درون توست از دکتر جو دیسپنزا

خانه
منو
کتاب نمیتوانی به من آسیب بزنی
×