باور, مقالات

تغییر 5 پارادایمی که احتمالاً از آنها آگاه نیستید

تغییر پارادایم

امروز قصد داریم درباره تغییر پارادیم هایی صحبت کنیم که به احتمال زیاد از داشتن آن ها بی خبر هستیم. باب پراکتور می گوید من در زندگی خود پارادایم دارم، شما هم همین ‌طور. برای اینکه به رشد کردن ادامه بدهیم باید به تغییر پارادایم ذهنی بپردازیم، البته که اول باید آنها را شناسایی کنیم. پارادایم به زبان ساده همان الگوهای ذهنی و عادت های رفتاری ای هستند که از گذشته تاکنون در ذهن ناخودآگاه ما قرار گرفته اند و می توانند تصمیمات و رفتارهای ما را کنترل کنند.

پارادایم شیفت باب پراکتور,تغییر پارادایم

لیست زیر نمونه هایی از پارادایم هایی رایج ولی نامحسوس است که پیآمد آن‌ها، زندگی ‌مان را تحت تأثیر قرار می ‌دهد. نگاهی بیندازید تا ببینید که کدام‌ یک از آن ‌ها زندگی شما را بیشتر تحت تأثیر قرار داده است.

 

پارادایم 1: همه چیز خوب است

زندگی خیلی دشوار نیست، ولی خیلی هم راحت نیست. شما قبول کرده‌اید که وضعیتی که الان در آن هستید، بهترین وضعیتی است که می‌توانید داشته باشید. شاید به این دلیل که فکر می ‌کنید بهتر از این نمی ‌شود یا لایق چیزی بیشتر از این نیستید.

یا شاید هم هنوز به‌ درستی نفهمیده ‌اید که چه می ‌خواهید؛ یعنی بدون اینکه هدفی در زندگی ‌تان داشته باشید تا شما را رو به ‌جلو براند، به وضعیت فعلی خودتان راضی شده ‌اید. این الگو به‌ نوعی فراگیر است ولی برای هر کسی تفاوت ‌هایی دارد.

دیدگاه سازنده: من شاد هستم ولی راضی نه!

در واقع انسان مانند بذر گیاهی است که زیر خاک به نور خورشید، مواد مغذی و آب برای رشد نیاز دارد؛ همه ما هم‌ آرزویی طبیعی به رشد و پیشرفت داریم. قانون گونه ما این است که می‌ خواهیم بیشتر بدانیم، بیشتر عمل کنیم و بیشتر حضور داشته باشیم.

هر بار که چیزی را به دست می‌آوریم این میل ما را به سمت پیشرفت بیشتر و آرزوهایی بزرگ ‌تر سوق می‌ دهد البته اگر به آن اجازه بدهیم. همان‌طور که در یک دقیقه آینده خواهید دید، قبول کردن دیدگاهی جدید فقط به معنای گفتن واقعیت ‌ها به خودمان است. در این صورت این درست نیست که بگوییم شما با چیزی که به‌ اندازه کافی خوب نیست راضی هستید، شما همیشه باید بیشتر بخواهید، چه برای خودتان و چه برای جهان پیرامون تان و اینگونه می توانید باعث تغییر پارادایم «همه چیز خوب است» شوید.

  خلاصه کتاب عجیب ترین راز ارل نایتینگل + ویدیو

 

پارادایم 2: من به بیشترین درآمد خودم رسیده ام

به حد معینی از موقعیت اقتصادی رسیده‌ اید که هر چقدر هم تلاش کنید باز هم درآمدتان تقریباً ثابت می‌ماند. شما احساس درماندگی می‌کنید و نمی ‌دانید چطور از این مانع اقتصادی رد شوید.

دیدگاه سازنده: من نسبت به آینده ی مالی خودم هیجان‌زده‌ ام

شما می ‌توانید بسیار بیشتر از چیزی که تا به‌ حال فکرش را کرده‌ اید پول در بیاورید؛ هر چند اگر فکر کنید یا احساس کنید که حد و مرزی برای درآمد شما وجود دارد قادر به انجام دادن آن نخواهید بود.

اعتقاد به سقف معینی از درآمد فقط رکود بیشتری را به دنبال دارد چون جهان نسبت به باورهای شما پاسخ می‌دهد. درآمد بیشتر فقط با طرز فکر مثبت و درست برنامه ‌ریزی‌ شده و دقیق به دست می ‌آید.

تکه کاغذی بردارید و تمام باورهای منفی ای که در مورد پول و نحوه ی به دست آوردن آن دارید را روی آن بنویسید. حالا کاغذ را بسوزانید یا آن را چال کنید تا همه این باورها نیز نابود شوند. بگذارید مغزتان به سمت موفقیت و خوشبختی متمرکز شود و پولی که می‌ خواهید مال شما خواهد بود.

 

پارادایم 3: روزهای خوب من دیگر گذشته‌ اند

بسیاری از افراد در سنین حدود 40 سالگی فکر می‌ کنند که به هر چیزی که دوست داشته ‌اند رسیده ‌اند و دیگر وقتی برای شروع کاری جدید، رابطه‌ ای جدید، ارتقای سلامتی ‌شان یا ثروتمند شدن ندارند. این طرز فکر برای شما تبدیل به ‌نوعی باور می ‌شود که دیگر هرگز به اهدافی که دارید نخواهید رسید. شاید طرز فکر “چرا به خودم بیشتر زحمت بدهم” داشته باشید.

دیدگاه سازنده: هنوز خیلی به پیر شدنم مانده!

در طرز فکر زندگی صدساله، دکتر اریک پلاسکر می‌ گوید که بدن شما مانند دستگاهی است که صدسال و بیشتر عمر می‌کند! اگر شما می‌ دانستید که قرار است 100 سال زندگی کنید آن را چگونه پیش می‌بردید؟

در این صورت هنوز هم‌ فکر می ‌کردید به هر چیزی که می‌ خواهید دست‌ یافته ‌اید؟ گستره ی زندگی ما همیشه در حال افزایش است، پس انتظار یک خوشبختی و خوشحالی صدساله یا بیشتر را داشته باشید.

  3 تکنیک فروش تلفنی + 6 نکته مهم

قبول کردن این طرز زندگی جدید فقط نتایج مثبت برای زندگی شما به ارمغان خواهد آورد. من حدود 86 سال سن دارم ولی آرزوها و انرژی من خیلی بیشتر از یک مرد سی‌ساله ی امروزی است. پس اگر فکر می‌کنید که بهترین روزهای زندگی‌ تان گذشته است، دست از تلف کردن زندگی‌تان بردارید و شروع کنید به زندگی کردن. خودتان را برای اهداف بزرگ بعدی آماده کنید چون هنوز خیلی وقت دارید!

 

پارادایم 4: من دوست‌ داشتنی نیستم!

شما احساس تنهایی می ‌کنید و فکر می ‌کنید که هرگز قرار نیست که عشق زندگی ‌تان را ملاقات کنید. ممکن است احساس کنید اگر کسی را داشتید که عاشق تان بود شاید زندگی ‌تان خیلی بهتر بود یا شاید در ظاهر خیلی خوش ‌مشرب و شوخ‌ طبع باشید ولی در درون تان همیشه نگران و ناراحت باشید که شخصیتی غیرقابل دوست داشتنی دارید.

شاید وارد روابط بسیار زیادی شوید و آن‌ ها را از دست بدهید چون به اولین فردی که می ‌بینید دل می ‌بندید. ممکن است گمان کنید دلیلش چاق بودن شماست و عددی که ترازو نشان می‌دهد ارزش شماست. شاید فکر کنید که هیچ‌ کس تحمل فردی با مشخصات شما را ندارد.

دیدگاه سازنده: من عاشق خودم هستم و این علاقه چند برابر شده و به من بر می گردد

شما می‌ توانید هر طور که دلتان می‌ خواهد در مورد خودتان فکر کنید، پس چرا باید خودتان را تحقیر کنید؟ اگر احساس می‌ کنید که هیچ‌ کسی شما را دوست ندارد تصویری جدید از خودتان بسازید و سعی کنید تا به‌ طور احساسی به آن شخصیت خودتان نزدیک‌ تر شوید.

سعی کنید تا حدی که می ‌توانید به شخصیتی که می‌ خواهید شبیه‌ تر شوید. ضمیر ناخودآگاه شما تفاوت بین واقعیت و خیال را تشخیص نمی ‌دهد پس بهترین تصویر ممکن را از خودتان بسازید. سعی کنید بیشتر و بیشتر به چیزی که آن را دوست دارید تمرکز کنید (مثل علایقتان، شادی‌ تان یا کسی که عاشقش هستید.) و حتی نحوه حرف زدن تان با خودتان و دیگران را بهبود ببخشید. شما خودتان را با تصویرسازی منفی نابود می ‌کنید پس همیشه تصویر ذهنی مثبت از خود داشته باشید. اینگونه می توانید باعث تغییر پارادایم شماره 5 شوید.

  23 غذایی که باعث افزایش انرژی فوری شما می شوند

 

پارادایم 5: من به تائید دیگران نیاز دارم

هر زمانی که می‌ خواهید کاری را انجام دهید منتظرید تا کسی آن را برای شما تصدیق کند. شما همیشه به دنبال یک تصدیق، قدردانی یا یک راهنمایی از همکار، کارمند یا دوستانتان هستید. این پارادایم را نسبتاً بیشتر می ‌بینیم چون همه ما عموماً به توانایی‌ هایمان شک داریم. به زندگی‌ تان یک نگاه دقیق بیندازید و ببینید که آیا واقعاً به یک همراه در تصمیمات جدیدی که می‌گیرید نیاز دارید یا نه؟

دیدگاه سازنده: خدا همیشه با من است.

متون دینی به ما می گویند که ما توسط خدا خلق‌ شده ‌ایم و فقط کمی با فرشتگان فاصله ‌داریم. پس اگر در ذهن تان این تصور را دارید که شما نفرین ‌شده‌اید تا همیشه شکست بخورید، باید هر چه سریع‌ تر این پارادایم غلط را تغییر بدهید. وقتی به هدفی جدید فکر می‌ کنید یا آرزوی جدیدی در سر می ‌پرورانید این ‌یک اشتیاق الهی است که در دل شماست. پس اگر شما به این اشتیاق پاسخ دهید و آن را دنبال کنید همیشه به موفقیت دست خواهید یافت.

 

مهم نیست شما چند تا از این پارادایم ها را در زندگی‌ تان داشته‌اید، شما می‌توانید شیوه جدیدی از زندگی را آغاز کنید. شما می توانید هر پارادایم دیگری را به راحتی تغییر بدهید. اگر دوست داشتید سایت نگرش نیک در این راستا می تواند به شما کمک کند. پیشنهاد می کنیم برای این منظور در سمینار پارادایم شیفت باب پراکتور شرکت کنید و زندگی خود را متحول کنید. روی عکس زیر کلیک کنید:

سمینار پارادایف شیفت باب پراکتور

 

وقتی به تصویر زیر نگاه می ‌کنید چه می ‌بینید؟

ممکن است در ابتدا یک خانم جوان ببینید ولی اگر کمی زاویه دیدتان را تغییر دهید یک پیرزن را خواهید دید. برداشت شما از این تصویر نحوه تفکر و احساس شما نسبت آن را نشان می‌دهد.

این پایین برای ما بنویسید که کدام یک از این 5 پارادایم را داشتید و الان قصد تغییر آن را دارید؟

 

منبع: سایت باب پراکتور

اشتراک در
اطلاع از
guest

3 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ی
ی
4 سال قبل

درود بر شما مسیر خوبی برای آموزش انتخاب کردی

معین باریکزهی
معین باریکزهی
3 سال قبل

من خودمو دوست ندارم و باید به خودم برسم تا بیشتر از خودم خوشم بیاد و بیشتر عاشق خودم بشم

نگرش نیک
نگرش نیک
مدیر
پاسخ به  معین باریکزهی
3 سال قبل

طبیعیه، خود به خود پیش نمیاد، باید براش وقت بذاری، روی خودت کار کنی، موفق باشی