باور, مقالات

6 عادتی که پارادایم شما را تغییر می دهند

امروز در نگرش نیک قصد داریم از باب پراکتور یاد بگیریم که چه عاداتی می توانند باعث تغییر پارادایم ذهنی بشوند. پس در این قسمت می خواهیم 2 تا کار مهم و مهم تر انجام دهیم، اول اینکه این عادات را یاد بگیریم و دوم اینکه آنها را اجرا کنیم.

دیگر الان هر کجا که حرف از پارادایم و پارادایم شیفت یا تغییر پارادایم باشد، یاد باب پراکتور می افتیم، شاید چون یکی از افراد متخصصی است که جدیدترین آموزش های مربوط به قانون جذب و پارادایم را در عصر حاضر ارائه می دهد و سمینارهای زیادی برگزار می کند. یکی از معتبرترین افرادی هست که می توانیم از او در این مورد مطالب زیادی یاد بگیریم که ما در سایت نگرش نیک هم سمینار پارادایم شیفت باب پراکتور در سال 2020 را قرار داده ایم و هم مقالات زیادی در این مورد قرار خواهیم داد. با ما همراه باشید.

تغییر پارادایم ذهنی,پارادایم شیفت باب پراکتور

من عاشق این جمله از «مری کِی اَش» رئیس شرکت آرایشی بهداشتی مری کی (در ایران به نام اِم کی شناخته شده است) هستم. او می گوید:

ما به طور کلی در جهان 4 نوع انسان داریم:

  • افرادی که باعث شکل گیری اتفاقات می شوند
  • افرادی که روند انجام شدن اتفاقات را نگاه می کنند
  • افرادی که در تعجب هستند که چه اتفاقی افتاد
  • افرادی که کلا نمی دانند چیزی اتفاق افتاده است!

خب شما در کدام گروه قرار می گیرید؟ پایین این صفحه برای ما بنویسید.

اگر چه بیشتر مردم در گروه های دوم، سوم و حتی چهارم می افتند، من مدت ها پیش ذهنم را طوری طراحی کردم که کسی باشم که باعث شکل گیری اتفاقات می شود و در گروه اول قرار بگیرم و در ادامه می خواهم دو رازی که باعث این اتفاق شدند را به شما بگویم.

 

دو راز که همه چیز را تغییر دادند

ما فکر می کنیم که جهان را طوری که هست می بینیم، در حالی که اینطور نیست. ما جهان را طوری می بینیم که برای آن برنامه ریزی شده ایم. ما جهان را از پشت لنز پارادایم های خود می بینیم؛ پارادایم هایی که تاثیرگذاری و نتیجه ی کارهایمان را تحت تاثیر خود قرار داده اند.

و راز دیگری که تأثیرگذاری ما را کنترل می کند «قوانین جهان هستی» هست. نمونه هایی از این قوانین شامل قانون علت و معلول، قانون جذب و تکامل ما می شوند. این قوانین همیشه وجود داشته اند و در زندگی ما تاثیر خود را می گذارند، چه به آنها ایمان داشته باشیم چه نه.

  مقایسه و خرید کتاب های جیم ران

من می دانستم برای اینکه بتوانم تبدیل به کسی شوم که باعث شکل گیری اتفاقات می شود، باید شروع به تغییر پارادایم ذهنی خود کنم و همچنین افکار و رفتار هایم را با قوانین جهان هستی هم راستا کنم.

 

6 عادت برای تغییر پارادایم ذهنی

این تغییرها باید با تغییری خیلی بزرگ در درون ما اتفاق بیفتند. اگر می خواهید تبدیل به کسی شوید که با تمام پتانسیل خودش زندگی می کند، پرورش دادن این شش عادت باعث خواهد شد تا با قوانین جهان هستی هم راستا شوید، پارادایم های ذهنی تان تغییر کند و زندگی تان وارد مرحله ی بعدی شود:

پارادایم شیفت باب پراکتور,تغییر الگوهای ذهنی

 

عادت اول: مسئولیت بپذیرید

چهارنوع تیپ شخصیتی که بالا گفتیم یادتان هست؟

خب سه گروه آخر، کسانی که شاهد انجام شدن اتفاقات هستند، کسانی که در عجبند چه اتفاقی افتاده و کسانی که کلا نمی دانند که اتفاقی افتاده است، در زندگی خود مسئولیت پذیر نبوده اند. آنها به جای اینکه در زندگی خود تصمیم بگیرید و طوری زندگی کنند که می خواهند، اجازه داده اند شرایط، زندگی شان را به هر سمتی که می خواهد سوق دهد.

شما زمانی که در زندگی خود مسئولیت می پذیرید، شرایط را مقصر اتفاقات پیش آمده نمی بینید بلکه خودتان تصمیم می گیرید که چه چیزی می خواهید و بعد آن را به انجام می رسانید.

 

عادت دوم: یک تصویر ذهنی ایجاد کنید

وقتی که انتخاب کردید که چه می خواهید، زمان بگذارید تا یک تصویر ذهنی قابل درک و درست از آن ایجاد کنید. سپس این تصویر را تا حدی که امکان دارد در ذهن خود نگه دارید. برای اینکه بتوانید این کار را انجام دهید کافی است که:

1- بدانید چه می خواهید و

2- به حدی روی این خواسته تمرکز و پافشاری کنید که در ذهنتان حک شود.

هر چه تصویری که می سازید قطعی تر و درست تر باشد و هر چه تمرکزتان روی جزئیات ریز و درشت آن بیشتر باشد، میل تان نسبت به انجام خواسته تان بیشتر خواهد شد و هر چه میل تان بیشتر شود، حفظ تصویر ذهنی برایتان راحت تر خواهد بود. با یادآوری این تصویر ذهنی به طور مرتب در ذهن تان، شما خودتان را مدیریت می کنید تا چیزی باشید که واقعا می خواهید باشید. شما به هر حال هیچوقت نمی توانید از تصویری که از خود در ذهن تان دارید، فراتر روید. برای همین مهم است که برای ساخت تصویر ذهنی از خود وقت بگذارید.

  خلاصه کتاب فلسفه زندگی موفق اثر جیم ران

برای درک تصویر ذهنی و قدرت آن پیشنهاد می کنیم ویدیوی سخنرانی تد از دن لاک را در بخش ویژه ببینید:

سخنرانی دن لاک در تد (تداکس): نیروی نامرئی

 

عادت سوم: اولویت بندی کنید و انضباط شخصی را یاد بگیرید

مورد اول به شما یاد می دهد که کنترل رفتارهایتان و در نتیجه نتایج آنها را به دست بگیرید. مورد دوم به شما یاد می دهد که با استفاده از قدرت ذهنی تان خواسته تان را تصور کنید. با انجام دادن این دو، مورد سوم به شما کمک می کند که تصورتان را به واقعیت تبدیل کنید.

افراد بسیار زیادی کارهای بیهوده متعددی را در طول روز انجام می دهند تا لیست کارهای روزمره شان را پر کنند. در حالی که افراد موفق لیستی از مهم ترین کارهایی که باید در یک روز انجام دهند تهیه می کنند. مطمئن شوید که هر روز حداقل یک قدم به سمت اهداف تان نزدیک تر می شوید. هر بعد از ظهر (یا صبح ها اگر ترجیح می دهید) لیستی از مهم ترین کارهایی که باید برای رسیدن به اهدافتان بکنید تهیه کنید و بعد آن ها را انجام دهید؛ البته با در الویت قرار دادن مهم ترین کارها.

انضباط شخصی به معنای این نیست که خودتان را مجبور به انجام کارهای نامطبوع و ناخوشایند کنید؛ بلکه بدین معناست که اراده داشته باشید تا مهم ترین کارهایتان را انجام دهید. انضباط شخصی به معنای این است که به خودتان دستوری بدهید و بعد به آن عمل کنید، حتی اگر نیاز به فداکاری هایی مثل از دست دادن مهمانی ها و دورهمی ها یا خوردن غذای مورد علاقه تان باشد.

اگر در اولویت بندی کارها و در کل مدیریت کارها و همچنین انجام اصول مدیریت زمان مشکل دارید، پیشنهاد می کنم در وبینار «مدیریت کارها و دریافت نتایج حداکثر» از دن لاک شرکت کنید.

 

عادت چهارم: همیشه در حال یادگیری باشید

قسمتی از هر روز را به توسعه فردی و یادگیری بپردازید. علاوه بر مراقبت از سلامت جسم تان سعی کنید تا سلامت روحی، روانی و احساسی تان را بهبود دهید.

هر روز یک کتاب مطالعه کنید. مزیت های فوق العاده محشری در مقایسه ی ذهن خودتان با اذهان نویسندگان بزرگ وجود دارد. آموزش دیدن، راه حل اصلی رسیدن به موفقیت است، هرچند در راهی متفاوت تر از آنچه فکرش را بکنید. به جای اینکه سعی در افزایش هوشتان داشته باشید باید سعی کنید تا پتانسیل های نهفته تان را شکوفا کنید و یادگیری مادام العمر تنها راه آن است.

  مصاحبه با دیوید گاگینز: به ذهنت مسلط شو

 

عادت پنجم: پافشاری کنید

برای اینکه در زندگی موفق باشید باید رویاهایتان را بیرحمانه دنبال کنید. باید به فلاکت غلبه کنید و هر چیزی که بین شما و اهدافتان ایستاده را شکست دهید. پافشاری اصل بسیار مهمی در رسیدن به اهداف تان هست، پس هر مانعی را در این مسیر دیدید با پافشاری روی هدف اصلی، آن را از میان بر دارید. کاری که شروع کردید را باید تمام کنید.

 

عادت ششم: سحرخیز شوید

اغلب انسان ها زمان زیادی نیاز دارند تا از تخت خواب بلند شوند، در حالی که شما می توانید پارادایم تان را با زود بیدار شدن تغییر دهید و بیشترین استفاده را از روزتان ببرید. بسیاری از افراد موفق سحرخیز هستند. برای اینکه به اهداف تان برسید هر روز صبح زود از خواب بیدار شوید و از آن روز بهترین بهره ی ممکن را ببرید، چون هر روز هدیه ای منحصر به فرد است و هیجانات مخصوص به خود را به ارمغان خواهد داشت.

برای سحرخیز شدن خیلی خوب است اگر قانون 5 ثانیه مل رابینز را به درستی بلد باشید، ما در سایت نگرش نیک سمینار آموزشی کامل قانون 5 ثانیه از مل رابینز را برای شما ترجمه و زیرنویس کرده ایم، اگر تمایل داشتید می توانید با کلیک روی لینک زیر و البته پس از عضویت در بخش ویژه در این سمینار شرکت کنید:

سمینار قانون 5 ثانیه مل رابینز

 

با قدم های کوچکتر شروع کنید

این ها عادات کوچکی هستند که زندگیتان را تغییر می دهند و هیچ کدام شان سخت نیستند. شما می توانید از همین حالا شروع به یادگیری این عادات کنید ولی بهتر این است که با قدم هایی کوچکتر شروع کنید، یعنی هر بار یک عادت تان را تغییر دهید.

با گذشت زمان شروع به تغییرات بیشتر کنید و عاداتی که گفتیم را یاد بگیرید چون این کارها در کنار هم شما را به اهداف تان نزدیک تر می کنند. علاوه بر این باعث می شوند که شما شادتر، موفق تر و خلاق تر شوید و همچنین مهمتر از همه باعث تغییر پارادایم ذهنی شما می شوند.

برای درک بیشتر پارادایم و تغییر پارادایم ذهنی می توانید در سمینار پارادایم شیفت باب پراکتور (2020) شرکت کنید:

سمینار پارادایف شیفت باب پراکتور

 

امیدوارم این مقاله برای شما مفید بوده باشد، نتیجه ای که گرفتید را این پایین برای ما حتما بنویسید. نظر شما برای ما بسیار مهم است.

 

منبع اصلی: سایت باب پراکتور

guest
7 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
لیلا حسنی
لیلا حسنی
1 سال قبل

وای چقدر باب پراکتور قشنگ توضیح میده.. ممنون از شما بابت سایت عالی که چنین مطالب عالی رو در اختیار ما می گذارید.. خدا رحمت کند باب عزیز رو..

نگرش نیک
نگرش نیک
پاسخ به  لیلا حسنی
1 سال قبل

ممنونم دوست خوبم، مرسی از همراهیت

جابر عربی
جابر عربی
1 سال قبل

مطالب اموزنده و مفید وای حیف که این مطالب دیر به دیت ما می رسه از نظر سن خودم میگم بازم بزارید استفاده میبریم
خداوند شمارو حفظ کند

نگرش نیک
نگرش نیک
پاسخ به  جابر عربی
1 سال قبل

زنده باشی دوست خوبم، مرسی از همراهیت

محمد کیان
محمد کیان
1 سال قبل

عالی بود

erfanbet313
erfanbet313
1 سال قبل

ممنون برای توضیح جامع و مفید

علی پارسایی
علی پارسایی
8 ماه قبل

واقعا عالی بود