کتاب الکترونیکی

مقاله پرسش های حافظه ای

قانون توجه

پرسش های حافظه ای

قانون توجه

یکی از مهمترین قوانین جهان، قانون توجه هست، این قانون میگه شما به هرچیزی که توجه کنید، همون رو وارد زندگیتون می کنید و نشانه ی اینکه به چه چیزی داریم توجه می کنیم، چیزهایی که میخواهیم یا چیزهایی که نمیخواهیم، در احساس ماست. اگر احساس خوبی داریم، داریم به خواسته هامون توجه می کنیم، اگر احساس بدی داریم، داریم به ناخواسته هامون توجه می کنیم.

در این مقاله در مورد یک موضوعی که در زندگی هرکدوم از ما زیاد رخ میده میخوایم صحبت کنیم. موضوعی که باعث می شه ما به ناخواسته هامون توجه کنیم.

خیلی از اوقات برامون پیش اومده که دوست، آشنا، فامیل یا همسر ما می خواد با ما درد و دل کنه و ما هم چاره ای نداریم جز گوش کردن بهشون.

ما باید تا جایی که میتونیم از این موضوع فرار کنیم و به درد و دل کسی گوش نکنیم!!! اما به چه دلیل؟
همدردی دردی از کسی دوا نمی کنه، نه تنها به طرف مقابلمون کمکی نمیکنه، بلکه خودمون رو هم داخل چاه میندازیم، اعصاب خودمون هم خورد میشه، ما هم ناراحت میشیم، باعث میشه که برای ما هم اتفاقات بدی بیفته و به مرور ما هم پا به پای اون نفر به صورت نوبتی از بدبختی های خودمون براش میگیم و اینجور مواقع معمولاً تا دونفر به هم ثابت نکنن که از هم بدبخترن دست بر نمیدارن.

این را هم بخوانید:  مقاله هفت مسئولیت یک رهبر کسب و کار

این به خاطر اینه که داریم به ناخواسته های یکی دیگه که میتونه ناخواسته ی ما هم باشه توجه می کنیم و طبق قانون توجه اساس اون مسئله رو وارد زندگی خودمون می کنیم.
با شنیدن ناله و نفرین و شکایت دیگران نمی شه بهشون کمک کرد، پس فایده ای نداره… با سنگ صبور دیگران بودن هم به خودمون آسیب می زنیم هم به دیگران.

اگر میخای به اون کمک کنی باید ترغیبش کنی تا در مورد نعمت هایی که داره صحبت کنه، در مورد داشته ها و خواسته هاش صحبت کنه، اینطوری هم اون رشد می کنه و هم خودت.

پس اگر از این به بعد فردی خواست با شما درد و دل کند یا از بدبختی ها و اوضاع اقتصادی و سیاسی جامعه شکایت کند، چطور باید برخورد کنید؟

ممکنه مثلا یه فرد خیلی نزدیک مثل همسرمون بخواد اینکارو انجام بده، ما باید بهش بگیم که حرف نزن میخوام به چیزهای خوب توجه کنم؟ خیر جواب صحیح این نیست.

این را هم بخوانید:  برایان تریسی - 5 راه برای کاهش استرس

ما باید خیلی هوشمندانه مسیر صحبت رو عوض کنیم.

اما چطور؟

با پرسش حافظه ای.

ما باید با پرسیدن پرسش های حافظه ای گفتگوهای منفی دیگران با خودمون رو مدیریت کنیم.قانون توجه و پرسش های حافظه ای

مثلا طرف داره با شما در مورد چیزهای منفی صحبت می کنه، غر می زنه، شکایت میکنه، تو هم می دونی که اگه بهش گوش کنی در مسیر اشتباه قرار می گیری و اوضاع برای جفتتون بدتر میشه، اینجا باید خیلی زیرکانه و هوشمندانه یک پرسش حافظه ای بپرسی مثلا تو دیروز بالاخره
وقت کردی ناهار بخوری؟ یا تو دیروز بعدازظهر فلان جا نبودی؟ یا تو سه روز پیش نرفته بودی فلان جا؟ یا تو دیشب ناهار چی خوردی؟ از این گونه سوال ها که طرف رو به چندروز قبل می بره و ذهنش رو درگیر میکنه که جواب سوال رو پیدا کنه، خیلی هم نباید زمان زیادی باشه تا بتونه راحت با کمی فکر کردن پیدا کنه، بعد از اینکه جواب رو پیدا کرد ازتون می پرسه، چطور مگه… دیگه شروع میشه کلا بحث عوض میشه.

این را هم بخوانید:  جول اوستین - چطور روابط‌مان را بهبود ببخشیم؟

وقتی شما سوال حافظه ای می پرسید به راحتی بازی رو دست خودتون می گیرید و فرمون میفته دست شما و مسیر انرژی منفی هم قطع می شه. با پرسیدن یک سوال حافظه ای باعث میشید که طرف رشته ی کلامش بریده بشه و بره توی حافظش دنبال جواب سوال شما بگرده. باید مواظب باشید که طرف نفهمد که شما از عمد این سوالها رو می پرسید!

پس حواسمون باشه تا جایی که می تونیم به گله و شکایت دیگران گوش ندهیم.

برای دانلود فایل PDF متن بالا روی لینک زیر کلیک کنید:

دانلود PDF با حجم 150 کیلوبایت

منبع: عباسمنش

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *